Gonzo’s Quest

We bevinden ons in het jaar 1541 en de Spanjaard Gonzo heeft een kaart in zijn handen gekregen. Dit blijkt een schatkaart te zijn die hem zal leiden naar een stad van goud. Uiteraard kan onze vriendelijke Spanjaard dit niet alleen en zal jij hem moeten helpen om het goud te veroveren. Lukt je dit dan zal jij ook flink beloond worden en dan kan het zomaar zijn dat jij ook tienduizenden euro’s gaat krijgen. Wanneer je het spel wilt gaan spelen dan zie je eerst een intro. Je zal echt verbaasd staan hoe mooi dit allemaal is gemaakt. Ook het spel zelf ziet er allemaal geweldig uit en je zal dan ook steeds weer opkijken van al het moois dat op je scherm te zien is.

Spelen

Klik hier! Speel Gonzo’s Quest nu voor echt geld!

De symbolen die rollen niet in de wielen

Gonzo’s Quest

Het is bij dit spel net allemaal even anders als je gewend bent. Er zijn namelijk geen wielen en de symbolen die rollen ook niet. Wat je ziet zijn blokken die telkens neervallen en daar moet je de combinaties mee gaan maken. Op deze blokken zie je dan vreemde wezens staan. Het lijkt wel dat des te vreemder het wezen des te meer je winst je gaat maken. In totaal zijn er twintig winlijnen en je hebt dus een goede kans om te gaan winnen. Wanneer je wilt weten hoe een winlijn precies loopt dan kun je hier met de muis op gaan staan en dan wordt dit getoond. Ook als je een winnende combinatie hebt gedraaid dan zie je welke winlijn dit is en hoeveel je dan hebt gewonnen.

In dit spel is het vraagteken de joker. Zie je deze staan dan kan deze ieder symbool vervangen. Dit zorgt er dan ook voor dat je nog makkelijker winnende combinaties kunt gaan draaien. Als je bij Gonzo’s Quest free spins wilt gaan winnen dan dien je op een geactiveerde lijn minimaal drie gouden symbolen te zien. Wanneer dit het geval is dan zal je tien gratis spins gaan krijgen. Natuurlijk is het dan ook weer mogelijk om met deze gratis spins dan nog weer meer gratis spins te gaan krijgen.

KarakterHet unieke element aan het spel

Er zijn dus geen wielen die draaien maar blokken die vallen. Heb je nu een winnende combinatie gedraaid dan verdwijnen deze blokken uit het spel. De andere blokken blijven staan en alleen de verdwenen blokken die worden vervangen. Op deze wijze kun je zeer makkelijk meer winnende combinaties gaan maken en dit mogen we gerust een uniek element van het spel noemen. Niet alleen is het spel leuk om te zien maar ook het geluid is zeer leuk om te horen. Je hoort hier namelijk geluiden van wilde dieren bij.

Des te meer je gaat winnen des te blijer Gonzo zal gaan worden. Heb je nu een groot bedrag gewonnen dan zal je hem zelfs de moonwalk zien doen. Dit alles maakt het dat dit een videoslot is waar je echt eens een keer op gespeeld dient te hebben. We kunnen je nu al vertellen dat je daarna nog veel vaker dit spel zal gaan spelen.