Starburst

Starburst is één van de meest populaire gokkasten die er is en dagelijks spelen hier duizenden mensen op. Wanneer je het spel voor het eerst ziet dan zal je dit misschien verbazen want als je het vergelijkt met de nieuwe videoslots dan ziet het er niet zo spectaculair uit. Toch zal je snel van mening veranderen als je eenmaal aan het spelen bent. Dit komt omdat dit een spel is wat je zeer snel kunt spelen en waar je zeer veel leuke combinaties mee kunt gaan maken. Er zijn daarbij dan ook nog eens vele leuke geldbedragen te winnen en je kunt zomaar ineens vele duizenden euro’s gaan winnen.

Spelen

Speel Starburst voor echt geld!

Het spelen van het spel

Starburst

Er zijn bij het spel vijf wielen te zien en je ziet drie rijen. In totaal zijn er tien winlijnen en die lopen zowel van links naar rechts als van rechts naar links. Dit houdt in dat wanneer je vijf symbolen op een rij hebt dat je dan dubbele winst hebt aangezien je van beide kanten van de winlijn die winst betaald krijgt. Wil je nu graag zien hoe de winlijnen lopen dan kun je dat eenvoudig zien door je miss te gebruiken en daarmee op de punten aan de zijkant van het scherm te staan. Direct wordt dan getoond wat de looplijn van een winlijn is. Ook als je wint dan zie je meteen welke winlijn voor de winst zorgt en je ziet dan direct hoeveel winst er is behaald. De symbolen die je op het scherm ziet dat zijn juwelen, het cijfer zeven en het symbool van de bar. Daarbij kun je ook nog eens een joker gaan krijgen. Wanneer je één joker hebt gedraaid dan zal ineens het hele wiel vol komen te staan met jokers. Dit maakt de kans op het winnen dan vele malen groter. Deze jokers blijven dan staan en je mag dan nog een keer gratis gaan draaien.

Draai je dan weer een joker op een ander wiel dan weer krijg je een gratis spin en komt ook dit wiel helemaal vol te staan met jokers. Ben je nu de gelukkige die het voor elkaar weet te krijgen om nog een wiel vol met jokers te krijgen dan krijg je weer een gratis spin en dan weet je ook dat je een zeer groot geldbedrag gaat winnen. Free Spins op de Starburst gokkast krijgen is dus erg eenvoudig en dit kan je dan ook nog eens veel geld gaan opleveren.

DiamantStarburst is een ontzettend spannend spel

Als je eenmaal begint met het spelen op Starburst dan zal het lastig zijn om hier weer mee te gaan stoppen. Het spel gaat snel en als je een winnende combinatie draait dan spatten de winsten van je scherm. Jij zal veel plezier beleven aan het spelen hiervan en aangezien er vele winnende combinaties mogelijk zijn zal je ook regelmatig een leuke winst zien. De spanning die bij dit spel hoort die is ongekend en die zal je gekluisterd aan je scherm houden. Probeer het maar eens en zie hoe leuk jij dit spel wel niet gaat vinden.