Reel Rush

Spanning en sensatie dan zijn de termen die toch wel het beste bij Reel Rush passen. Wanneer je dit spel aan het spelen bent dan zal je erg veel moeite hebben om ermee te gaan stoppen. Het spel is een mix tussen de nieuwe videoslots en de klassieke videospellen. De achtergrond van het spel doet je dan misschien ook wel denken aan de oude platformspellen van Mario. In dit spel zijn er maar liefst 3125 manieren waarop je een winnende combinatie kunt gaan draaien en de kans dat je een leuke winst gaat behalen die is dan ook behoorlijk aanwezig. Het gaat allemaal zeer snel bij dit spel waardoor je helemaal in de actie op zal gaan en je steeds benieuwd bent naar wat voor uitkomst er op de wielen zal verschijnen.

Hier Reel Rush voor echt geld spelen!

De eigenschappen van het spel

Reel Rush

Het spel bestaat uit vijf afzonderlijke wielen en er zijn zeven verschillende rolconfiguraties mogelijk. Dit betekent dan ook dat er zeven manieren zijn om te gaan winnen. Als je tenminste drie dezelfde symbolen op een rij weet te draaien dan behaal je een winst. Het spel kent ook nog een aantal features en dit zijn de wilds, de Reel Rush en uiteraard de gratis spins. Wanneer je een wild op de wielen ziet dan betekend dit dat deze ieder ander symbool kan vervangen. Dit maakt het dus een stuk makkelijker om een winnende combinatie te gaan draaien. Het spel heeft standaard geometrische geconfigureerde wielen. Dit houdt in dat het eerste wiel één symbool heeft, het tweede wiel drie symbolen, het derde wiel vijf symbolen, het vierde wiel weer drie symbolen en het vijfde wiel één symbool.

Screenshot

Weet je een winnende combinatie te draaien dan worden er aan het eerste wiel twee symbolen toegevoegd. Ook krijg je dan een gratis spin. Weet je dan weer een winnende combinatie te draaien dan worden er ook aan het vijfde wiel twee symbolen toegevoegd. Ook dan krijg je dan weer een gratis spin. Dit kan zich dan nog tweemaal herhalen en telkens worden er meer symbolen aan de gokkast toegevoegd. Draai je geen winnende combinatie meer dan keer je weer terug naar de originele opzet van het spel. De meeste Reel Rush free spins zal je gaan krijgen als je na de vijfde gratis spin nogmaals een winnende combinatie weet te draaien. Op dat moment ontvang je acht gratis spins. Dit verhoogt dan weer de kans om een leuk geldbedrag te gaan winnen.

Zie hoeveel je wel niet kunt winnen

Wanneer je wilt weten hoeveel je wel niet kunt winnen dan kun je een kijkje gaan nemen bij het winplan. Hier staat duidelijk aangegeven hoeveel je kunt winnen en wat ieder symbool waard is. Dit is dus een zeer duidelijk spel wat voor iedereen te leren is. Ben je een beginnende speler dan is dit ook geen enkel probleem en dan zal je ook snel doorhebben hoe leuk het wel niet is om op dit spel te gaan spelen. Door de vele mogelijkheden om te gaan winnen zal je onder indruk zijn en wie weet jij wel vele duizenden euro’s te gaan winnen.