Twin Spin

De naam die laat je al weten wat je van deze gokkast kunt verwachten. Bij de Twin Spin draaien er namelijk altijd twee rollen tegelijkertijd. Het leuke aan dit spel is dat het een combinatie is van de moderne online videoslots en de oude vertrouwde gokkasten. Zo zie je op de wielen allemaal vertrouwde symbolen. Dit is dan bijvoorbeeld het cijfer zeven. Wanneer de wielen gaan draaien dan pas zie je welke twee rollen er gelijktijdig draaien. Deze rollen hebben dan ook altijd dezelfde uitkomst. Dit zorgt er dan voor dat je een grotere kans hebt om te gaan winnen. Dit is nu echt een gokkast waar je bij op het puntje van je stoel zit en waar je ook nog eens fantastische bedragen mee kunt gaan winnen.

Spelen

Speel direct Twin Spin voor echt geld!

De vele winlijnen in het spel

Twin Spin

Wat ook echt fantastisch is aan het spel dat zijn de hoeveelheid aan winlijnen die er zijn. In het spel zijn er maar liefst 243 en je weet dan ook dat dit wel voor een hele grote kans zorgt dat je een leuk geldbedrag gaat winnen. Er zijn maar weinig andere spellen waarbij je zoveel kans hebt om een mooi geldbedrag in de wacht te gaan slepen. Het is uiteraard onmogelijk om iedere winlijn te beschrijven maar wanneer je gaat spelen dan zal je al snel genoeg merken hoe de winlijnen lopen. Ook zie je uiteraard direct hoeveel je winst je hebt gemaakt. Doordat de jackpot bij dit spel enorm is betekend dit ook dat je vele tienduizenden euro’s met dit spel kunt gaan winnen.

Doordat er steeds twee wielen aan elkaar gekoppeld worden heb je meer kans om te gaan winnen. Toch hoeft het niet bij twee wielen te blijven want het is zelfs mogelijk dat er drie, vier of zelfs vijf wielen aan elkaar gekoppeld worden. Je weet dan ook dat wanneer dit gebeurd dat je dan helemaal een grote kans hebt om een leuke winst te gaan behalen. Om het dan nog beter te maken is er dan ook nog eens een wild symbool en op deze wijze kun je de kans nog groter maken dat je gaat winnen. Het wild symbool kan namelijk ieder ander symbool vervangen om een winnende combinatie te gaan maken.

MobielKrijg gratis spins

Bij de Twin Spin free spins verkrijgen is ook mogelijk. Wanneer je deze gaat gebruiken dan heb je nog meer kans om een leuk geldbedrag te gaan winnen. Je kunt dan gratis gaan draaien aan de kast en wie weet wat er dan allemaal gaat gebeuren. Wil je deze kast eerst proberen dan is dit ook mogelijk en dan kun je eerst gratis gaan spelen. Je speelt dan niet voor echt geld maar kunt wel een goede indruk van het spel krijgen. Wil je dan voor echt geld gaan spelen dan kun je dit eenvoudig gaan doen met enkele klikken op de muis. Probeer het spel dus eens en je zal zelf ervaren dat er veel winnende combinaties mogelijk zijn en dat je ook behoorlijk indrukwekkende bedragen kunt gaan winnen.