Jack Hammer

Het aantal wielen bij Jack Hammer is best wel bijzonder. Dit zijn er namelijk vijftien. Op het eerste gezicht lijkt het alsof er vijf rollen zijn maar wanneer je een spin aan de gokkast geeft dan zal je merken dat ieder vlak onafhankelijk van elkaar gaat rollen. Dit zorgt er dan ook voor dat je enorme winsten kunt gaan behalen. In totaal zijn er drie rijen en zijn er ook vijfentwintig winlijnen in het spel te vinden. Ook dit zorgt er dan weer voor dat je een goede kans hebt om een leuke winst te gaan behalen. De stijl van de symbolen die is vergelijkbaar aan de strips. De bedoeling is dat jij als detective ervoor zorgt dat boeven niet de stad over gaan nemen. Lukt je dit dan staat je uiteraard een flinke beloning te wachten.

Spelen

Jack Hammer spelen voor echt geld!

Het videoslot heeft al belangrijke prijzen gewonnen

Jack Hammer

In de afgelopen jaren heeft dit videoslot al vele prijzen gewonnen. Zo is het spel in 2010 uitgeroepen tot beste spel wat gemaakt is door Netent. Dit komt ook doordat je op een makkelijke manier winnende combinaties kunt gaan draaien. Heb je een winnende combinatie gedraaid dan blijven deze symbolen staan en dan kun je nogmaals draaien om weer een winnende combinatie op de wielen te laten verschijnen. Zolang je winnende combinaties blijft draaien zullen de blokken blijven staan en je zal dan ook veel extra winst kunnen behalen op deze manier. Uiteraard wil jij alles weten over de Jack Hammer free spins en dit zijn in dit spel ook te verkrijgen. Het belangrijkste om deze spins te gaan verkrijgen is om de scatter symbolen op de wielen te laten verschijnen. Des te meer van deze symbolen je ziet des te meer winst je gaat behalen. Heb je vijf van deze symbolen dan krijg je al tien gratis spins en dit kan dan alleen nog maar op gaan lopen.

Het leuke is dat wanneer je winst weet te maken als je de free spins aan het draaien bent dat de winsten dan verdriedubbeld worden. De winst die hangt een beetje af van je inzet. Dit is wel een videoslot wat voor iedere speler geschikt is want het is al mogelijk om te spelen voor vijfentwintig cent per spin. Wil je nu voor meer geld gaan spelen dan is het zelfs mogelijk om tot en met tweehonderdvijftig euro per spel in te gaan zetten. Des te meer je inzet des te hoger uiteraard je winsten zullen zijn.

De heldHet prachtige design van het spel

Wat we nogmaals willen benadrukken dat is het prachtige design wat dit spel heeft. De tekeningen zijn zeer fraai om te zien en als je een winnende combinatie weet te draaien dan ziet dit er ook allemaal zeer fraai uit. Ook de muziek die je hoort die is erg fraai en daar zal je vrolijk van worden. Dit is dan wel een spel met veel draaiende wielen maar toch is het ook een spel wat makkelijk te leren is en dus ook voor de beginnende speler geschikt is. Ga dus snel kijken en raak ook overtuigd van dit prachtige videoslot.